Bu nasıl savunma?

Trabzonspor dün sahasında Gaziantepspor ile 4-4 berabere kaldı. Maçta en çok konuşulan ise bordo mavili ekibin savunmadaki zaafları oldu.Bu sezon ilk kez kalesinde 4 gol yiyen Trabzonspor'da Fatih de Onur'u mumla arattı. Maçta adeta dağılan savunma oyuncu

Bu nasıl savunma?

Trabzonspor dün sahasında Gaziantepspor ile 4-4 berabere kaldı. Maçta en çok konuşulan ise bordo mavili ekibin savunmadaki zaafları oldu.

Bu sezon ilk kez kalesinde 4 gol yiyen Trabzonspor'da Fatih de Onur'u mumla arattı. Maçta adeta dağılan savunma oyuncuları maç boyunca birbirleriyle anlaşamadı. 

Sakatlığı geçen ve uzun bir aradan sonra forma giyen Mustafa geçmişteki performansını arattı. Maç eksiği olduğu gözlenen Mustafa, Belkalem ile birlikte oldukça kötü bir uyum sergiledi. İki oyuncu çoğu pozisyonda anlaşmazlık yaşarken rakip takım forvetleri karşısında maç boyunca oldukça zor anlar yaşadılar. Bordo mavili takımın yediği 4 golde de iki oyuncunun büyük hatası olduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor