Bu nasıl kuruluş kutlaması ?

  Trabzonspor 47. kuruluş yıldönümünü, bugün ( 2 Ağustos Cumartesi) saat 10.00'da "Trabzonspor Anıtı" önünde yapılan etkinlikle kutlanmaya başlandı. Trabzonspor anıtı önünde yapılan törene katılımınçok  az olması büyük üzüntü yarattı.Dünya Devi bir kulübü

Bu nasıl kuruluş kutlaması ?

  Trabzonspor 47. kuruluş yıldönümünü, bugün ( 2 Ağustos Cumartesi) saat 10.00'da "Trabzonspor Anıtı" önünde yapılan etkinlikle kutlanmaya başlandı. Trabzonspor anıtı önünde yapılan törene katılımınçok  az olması büyük üzüntü yarattı.

Dünya Devi bir kulübün kuruluş yıl dönümü etkinleri camiadakı iç çekişmelere kurban edilirken tıpkı bayramlaşma töreninde olduğu gibi bordo mavili camia yalnızları oynadı

Bu durum bu camiaya gönrül verenleri üzerken  Saat  11.00'de ise hayatını kaybeden Trabzonsporlular için Trabzonspor Futbol Akademisi Gençlik Geliştirme Merkezi Kadir Özcan Tesisleri'ndeki Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda bir anma töreni yapıldı

 

Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilk olarak kulübe emeği geçmiş merhum yöneticiler, divan ve kurul üyeleri, teknik adam, futbolcular ve taraftarlar anısına 100. Yıl Parkı’nda yaptırılan Trabzonspor anıtına çelenk sunuldu.

 Törene, Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Genel Sekreter  Köksal Güney, Divan Başkanı Ali Özbak, kurullar, 1461 Trabzon Yönetim Kurulu Üyeleri, eski yöneticiler ve taraftarlar katıldı.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Genel Sekreter Köksal Güney ve Divan Başkanı Ali Özbak anıta çelenk koydu.

 

Törende bir konuşma yapan Divan Başkanı Ali Özbak, kulübümüzün 47. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Kaybettiklerimizi saygıyla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi. 

Törende daha sonra söz alan Genel Sekreter Köksal Güney de, Trabzonspor'un 2 Ağustos günü adını futbol dünyasına yazdırdıktan sonra ihtilal yaptığını, şampiyonluklar yaşadığını ve taraftarlarına büyük gurur yaşattığını söyledi.

 Yönetim olarak aldıkları bayrağı hep ileriye taşımak ve Trabzonspor'u daha ileri götürmek istediklerinin altını çizen Güney sözlerini şöyle sürdürdü: "Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Trabzonspor'u birileri yönetebilir ama kişiler gelip geçicidir. Aslolan Trabzonspor'dur, kurumlardır. Bunun bilincinde olmamızı istiyorum. Yoksa kişiler, bir yönetimi sevebilir veya sevmeyebilir. Ama biliyorsunuz Trabzonspor'la hep uğraşılmıştır.

Belki uğraşılmaya devam edecektir. İşte bu şer güçler karşısında birlik beraberliğimizi göstermemiz lazım. Yeni bir sezona başlayacağız. Taraftarlarımız, camiamızı bizden başarı bekliyor. Güç birliği ile Trabzonspor'u inşallah iyi yerlere getirmek istiyoruz. Trabzonspor'u kurup bize bahşeden emeği geçmişlerden aramızda olmayanları rahmetle anıyorum, yaşayanlara şükranlarımı sunuyorum."

Bordo Mavili ekibin kuruluş yıldönümü etkinlikleri saat  21: 00 ile 23: 00 saatleri arasında Beşirli sahilinde yapılacak havai fişek gösterileri ile son bulacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor