Bu nasıl iş Hacıosmanoğlu?

Bir yandan şikecilerle savaş halinde olan Trabzonspor bir yandan da kendi içerisinde kavga etmeye  devam ediyor.  Trabzonspor’a en son şampiyonluğu yaşatan Sadri Şener’i kendisinin şikayet etmediğini iddia eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu

Bu nasıl iş Hacıosmanoğlu?
Bir yandan şikecilerle savaş halinde olan Trabzonspor bir yandan da kendi içerisinde kavga etmeye  devam ediyor. 
 
Trabzonspor’a en son şampiyonluğu yaşatan Sadri Şener’i kendisinin şikayet etmediğini iddia eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Şener’i kendisinin şikayet ettiği ortaya çıktı. 
Hacıosmanoğlu’nun Avukat Fuat Göktaş aracılığıyla savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde örgüt, zimmet, hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma, nitelikli dolandırıcılık ve Vergi Usul Kanunu’na muhalefet suçlamalarında bulunulduğu ortaya çıktı.
 
Göktaş antetli dilekçede şikayetin Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş., Trabzonspor Kulübü Derneği,  Trabzonspor Ticari Ürünler A.Ş. ve Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim A.Ş. adına yapıldığı belirlendi. 
 
Bir süre önce Hacıosmanoğlu’nun isteği üzerine göreve başlayan Avukat Fuat Göktaş’ın 3 Ekim 2013 günü savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde örgüt, zimmet, hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma, nitelikli dolandırıcılık ve Vergi Usul Kanunu’na muhalefet suçlamalarında bulunulduğu ortaya çıktı. Avukat Göktaş, dilekçesinde Sadri Şener ve beraberindekilerin suçu işlemek için örgüt kurduğunu iddia etti. 
 
Avukat Fuat Göktaş, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı suç duyurusunda Sadri Şener’in yanı sıra Avukat Necdet Budak, Avukat Hasan Ölçer ve diğer suç ortaklarının tespit edilerek cezalandırılmasını istedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor