Bu nasıl bir tahrik? Faik Işık yine iş başında

Faik Işık tahrik etmeye devam ediyor

Bu nasıl bir tahrik? Faik Işık yine iş başında

Katıldığı bir televizyon programında Trabzon ve Trabzonspor’a hakaretler yağdıran ancak avukat olduğunu söyleyen Fenerbahçeli Faik Işık, özür dilemek yerine tahriklerine ara vermeden devam ediyor.

Trabzon’u FETÖCÜ olmakla suçlayan ve ağır hakaretler eden ancak sonrasında FETÖ lideri hakkında “övgü ve sevgi dolu ” sözler söylediği ortaya çıkan Işık bugün ise bir çok konuyu çarpıtarak Trabzonspor taraftarları üzerinden prim elde etme çabalarını sürdürdü. Ancak bu çabaları tam anlamıyla bir tahrik olarak gerçekleştirdi.

Faik Işık'ın sıra dışı ilişkileri ve Fethullah Gülen itirafı için tıklayın

Sosyal medyadan yaptığı hakaret dolu ve küfürler içeren sözleriyle tanınan Işık bu kez kendisine tepki gösteren Trabzonsporlular’ın açık telefon numaralarını ve isimlerini paylaşarak hedef haline getirdi. Bununla yetinmeyen Işık, “kurşunlanma sırası bende mi” gibi birçok tahrik edici ve suçlayıcı sözler kullandı.

Fenerbahçe otobüsünün kurşunlanma olayında herhangi bir kanıt veya karar olmamasına rağmen olayı Trabzonlu ve Trabzonsporlular’ın üzerine yıkmaktan çekinmeyen hukuktan habersiz avukat ayrıca “Laz ırkçılığı” ve “TS ölüm magandaları” gibi söylemlerde de bulundu.

İşte taraftarların haklı tepkisini kendisine prim olarak çevirmeye çalışan Işık’ın söylemleri;







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor