Bu nasıl adalet!

Tatil edilen Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olayların faturası kesildi. PFDK Trabzonspor'a yüklü bir ceza verdi.Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bugün yaptığı toplantıda, Trabzonspor'a Fenerbahçe maçındaki olaylardan

Bu nasıl adalet!

Tatil edilen Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olayların faturası kesildi. PFDK Trabzonspor'a yüklü bir ceza verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bugün yaptığı toplantıda, Trabzonspor'a Fenerbahçe maçındaki olaylardan dolayı 6 maç seyircisiz oynama cezası ve 80 Bin TL para cezası verilmesine karar verdi.

Olaylar tamamen Trabzonspor'un üzerine yıkılırken geçmişte yaşanan emsal olaylar ise görmezden gelindi. Üzerinden daha 2 yıl geçmesine rağmen Fenerbahçe stadında yaşananlar çabuk unutuldu.  Fenerbahçe Galatasaray maçında sahaya onlarca taraftar inerek futbolcuları kovalamış ve polis ile güvenlik güçlerine saldırmıştı. Fenerbahçeli taraftarlar saha dışında da polis arabası yakmıştı. Yaşanan olaylar sonrasında ise PFDK'nın verdiği 6 maç seyircisiz oynama cezası Tahkim Kurulu tarafından 5 maça indirildi.
Yüzlerce kişinin sahaya inerek terör estirdiği karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'ye 5 maç ceza verilirken bugün Trabzonspor'a sahaya atılan yabancı maddeler ve tezahuratlar için  5 maç seyircisiz oynama ile  80 Bin TL para cezası  verildi.

Yaşanan olaylar arasında bunca fark varken ve Avni Aker'de sahaya yabancı madde atılmasının dışında bir olay yaşanmamışken verilen 5 maç cezanın hangi orantıya göre verildiği merak konusu oldu.

TFF'nin verdiği bu orantısız ceza Trabzonspor'a karşı bakış açısını bir kez daha ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor