"Bu maç kaybedilmemeliydi"

Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya gelirken ev sahibi ekip 88'de Demba Ba'nın attığı golle 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Rizespor'un çalıştırıcısı Hikmet Karaman, son d

"Bu maç kaybedilmemeliydi"
Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya gelirken ev sahibi ekip 88'de Demba Ba'nın attığı golle 2-1 mağlup oldu.
 
Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Rizespor'un çalıştırıcısı Hikmet Karaman, son dakikada gelen gole adeta isyan etti.
 
BILIC YANIMA GELDİ
 
Beşiktaş'ın çalıştırıcı ile diyaloglarına değinen Karaman, "Tebriğe gidecektim ama maçın atmosferi kırmızı kartlar falan derken Bilic geldi. İyi bir centilmen, tebrik etti ben de onu ettim." dedi.
 
LAFFERTY OYNASAYDI...
 
Mücadele hakkında ise, "Kweuke ve Deniz çok önemliydi ama 18'e alamadık. Sakatlıkları vardı. Oynasalar hücumda farklıklık olacaktı. İlk yarıda iyi şeyler var ama hücumda etkisiz kaldık. Lafferty girince ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi ama 1 haftadır antrenman yapmıyordu. Fiziksel olarak hazır olsa skor değişebilirdi. Penaltıyla mağlup olmak üzücü. İkinci kırmızı kart kaleye uzak bir bölge. O harekete gerek yoktu. Kıvanç da sarı kartlı ve dikkat etmeliydi. 88'e kadar net pozisyon yok. Sağda solda pas yapan Beşiktaş vardı. Bu maç kaybedilmemeliydi, tek kelime... 8 kişinin mücadelesi en kötü 1 puan olmalıydı. Beşiktaş'ın da net pozisyonu yok. İlk golümüzde de o yenmemeliydi. Biz de üretemedik, söylenecek pek de bir şey yok" sözlerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor