Bu kılıç birinin kafasına inecek!

Trabzomspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu bir araya geldi.Başkan Hacıosmanoğlu görüşmede Tahkim Kurulu Başkanı Tuzcuoğlu'na Trabzonspor'un taleplerini iletti. 1 saate yakın süren görüşmenin ardından başkan Hacıosmano

Bu kılıç birinin kafasına inecek!

Trabzomspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu bir araya geldi.

Başkan Hacıosmanoğlu görüşmede Tahkim Kurulu Başkanı Tuzcuoğlu'na Trabzonspor'un taleplerini iletti. 1 saate yakın süren görüşmenin ardından başkan Hacıosmanoğlu haber61'e yaptığı açıklamada "Biz haklı olduğumuz konularda talepleri Tahkim kurulu başkanına ilettik. " dedi.

Başkan Hacıosmanoğlu "Tuzcuoğlu'na biz kupa değil adalet istiyoruz dedim. Trabzonspor'un elinden kupa bir kez değil 4 kez alındı. Adaletsizliği alışkanlık haline getirenlerin sonunun gelmesini istiyoruz. Ya bunu engelleyeceğiz ya da bu koltukta oturmayacğız. Siz CAS kararlarına uymazsanız bu kez FIFA devreye girecek. Biz UEFA'nın devreye girip ceza vereceğini söylediğimizde bize kimse inanmamıştı. Bugün geldiğimiz noktada Fenerbahçe ve Beşiktaş CAS'tan ve UEFA'dan ceza aldı. Şimdi de bu kararlar uygulanmazsa FIFA devreye girecek ve ülke ceza alacak. Bunun sorumluluğu da bizim değil alınan kararları uygulamayanların olacaktır. Biz uyarılarımızı yaptık tahkim kurulu başkanına da gerekenleri söyledik. Bundan sonra gereken yerlere gereken müracatları yapacağız. Biz Trabzonlulara namus sözü verdik. Bu kılıç birinin kafasına inecek ya benim, ya tahkim kurulunun başkanının ya da federasyon başkanının." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler