"Bu kez Prandelli yok"

Trabzonspor, ligin 19’uncu haftasında Fenerbahçe deplasmanına gidecek. Bordo-Mavili takımın genel sekreteri Köksal Güney, zorlu maçı değerlendirerek, 3 İstanbul takımı karşısında uzun süren bir galibiyet hasreti yaşadıklarını belirtti. “Bu sezon Galatasar

"Bu kez Prandelli yok"
Trabzonspor, ligin 19’uncu haftasında Fenerbahçe deplasmanına gidecek. Bordo-Mavili takımın genel sekreteri Köksal Güney, zorlu maçı değerlendirerek, 3 İstanbul takımı karşısında uzun süren bir galibiyet hasreti yaşadıklarını belirtti.
 
“Bu sezon Galatasaray’ı TT Arena’da 3-0 yenerek bu özlemi dindirdik. Fenerbahçe karşısında da bunu yapmak istiyoruz. Galatasaray’da Prandelli çok eleştiriliyordu. Futbolcularla arasında kopukluk vardı. Fenerbahçe’de ise İsmail Kartal uzun yıllardır takımda. Futbolcularını çok iyi tanıyor. Oyuncuları onu benimsedi. İsmail Kartal’ın olmasını, Prandelli’deki gibi avantaj olarak görmüyoruz. Biz de Fenerbahçe karşısında Ersun Yanal’a güveniyoruz. Hocamız, İsmail Kartal’dan daha tecrübeli” şeklinde konuştu.
 
'TARİH TEKERRÜRDEN İBARET'
 
Karabükspor’u 2-1 yenen Fenerbahçe, ligde 7 maçlık galibiyet serisini yakaladı. Sarı-Lacivertliler, 2005-06 sezonunda ligde üst üste 12 maç kazandıktan sonra, Trabzonspor ile Kadıköy’de 2-2 berabere kalmıştı ve seri bozulmuştu.
 
Köksal Güney, takımının o gün olduğu gibi yine rakibinin serisini bitireceğine inandığını belirterek “Tarih tekerrürden ibarettir. Bunu bekliyoruz, bunu umuyoruz. Bu galibiyete ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, eski takımı Fenerbahçe ile oynayacakları derbi için çalışmaya başladı.
Sarı-Lacivertli futbolcuları çok iyi tanıyan tecrübeli çalıştırıcı, Kanarya’nın 7 maçlık galibiyet serisi boyunca oynadığı maçları teknik ekibiyle birlikte analiz etmeye başladı. Ersun Yanal’ın bu analizleri hafta içinde öğrencileriyle paylaşarak gerekli taktikleri oluşturacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor