Bu kez 'Av'landılar!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında İstanbul BŞB, Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.Maça iyi başlayan taraf ef sahibi Antalyaspor olurken kırmızı beyazlı ekip, özellikle Tita ve Mehmet Eren'le etkili atklar geliştirdi. Daha kontrollü bir oyun s

Bu kez 'Av'landılar!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında İstanbul BŞB, Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Maça iyi başlayan taraf ef sahibi Antalyaspor olurken kırmızı beyazlı ekip, özellikle Tita ve Mehmet Eren'le etkili atklar geliştirdi. Daha kontrollü bir oyun sergilyen İBB ise rakip kaleye geldiği ilk pozisyonda golü buldu. Dakikalar 28'i gösterirke Marcin Kus'un ortasında topa bekletmeden vuran Webo, İBB'yi 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra vites arttıran Antalyaspor ise aradığı golleri ilk yarının son bölümlerinde buldu. 42. dakikada Ali Tandooğan, çaprazdan düzgün bir vuruşla skora dengeyi getirdi. Golden yalnızca 1 dakika sonra, Doğa'nın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ali Zitouni'nin yerden vuruşunda top, İBB'den Ekrem'e çarparak ağlara gitti: 2-1.

İlk yarıyı önde geçen Antalyaspor, ikinci yarıda da etkili olan taraftı. Bu arada 52 dakikada Emrah'ın düşüren Mahmut, İBB'yi 10 kişi bıraktı. İlerleyen dakikalarda duran toplala etkili olmaya çalışan konuk ekip, aradığı golü bulamayınca karşılaşma Antalyaspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla 8 hafta sonra kazanan MP Antalyaspor, 13 puana yükselirken, İBB 18 puanda kaldı.

MP ANTALYASPOR: 2 - İSTANBUL BŞB: 1
STAT: Mardan
HAKEM: İlker Meral

MP ANTALYASPOR: Ömer, Ali Tandoğan, Radeljic, Deniz, Minev, Zitouni, Uğur, İbrahim, Doğa, M.Eren, Tita
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

İBB: Behram, Kus, Metin, Zayatte, Ekrem, Mahmut, Holmen, Gökhan, Visca, Doka, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Arif Erdem

GOLLER: Dk. 28 Webo, Dk. 42 Ali Tandoğan, Dk. 43 Ekrem (KK)

SARI KARTLAR: Deniz, İbrahim, Holmen

KIRMIZI KART: Dk. 52 Mahmut

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor