"Bu karşılaşmadan galip ayrılmalıyız”

 Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, cumartesi günü oynanacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor maçı öncesi camiaya ve mor-beyazlı taraftarlara seslenerek, “Artık kenetlenerek bu karşılaşmadan galip ayrılmalıyız” dedi.Spor Toto Süper Lig takımlarından O

"Bu karşılaşmadan galip ayrılmalıyız”

 

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, cumartesi günü oynanacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor maçı öncesi camiaya ve mor-beyazlı taraftarlara seslenerek, “Artık kenetlenerek bu karşılaşmadan galip ayrılmalıyız” dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor’un bu hafta sonu karşılaşacağı Kardemir D.Ç Karabükspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Akın Çiçek, “Orduspor Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiriyor ve daha çok sezonlar geçirecek. İlk önce inanmamız gerekiyor.

 Takım ile ilgili yapılan eleştirilere katılmakla birlikte bu takıma sonuna kadar sahip çıkmalıyız. Başka Orduspor yok. Karabükspor karşısında tribünleri doldurarak karşılaşmanın sonuna kadar Orduspor’a destek vermeliyiz. Artık kenetlenerek bu karşılaşmada galip gelmeliyiz” diye konuştu.

Tüm orduluları cumartesi günü 19 Eylül Stadı’na beklediklerini belirten Çiçek, “Ordu’nun ilçelerdeki bütün belediye başkanlarının ve kaymakamların gerekirse otobüs kaldırarak bu kritik karşılaşmada tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Karabük maçında bütün şehir olarak kenetlenmeliyiz.

Bu birliktelikle beraber rakibi Ordu’dan puansız göndererek, ligde rahat bir nefes almak istiyoruz. Karabükspor maçıyla Orduspor çıkışa geçecek ve bu çıkışı da Elazığspor ve Gaziantepspor maçlarında sürdüreceğiz. Şu anda sonuna kadar Orduspor’u destekleme ve birlik olma zamanıdır.

Tek ve ortak aşkımız Orduspor. Herkesin bunun bilincine varmalarını ve Karabük maçında gereken desteği takıma vermelerini istiyoruz. Gerçek Ordusporluluk bu karşılaşmalarda belli olacak. 26 yıl beklediğimiz bu ligde kalmak ve devam etmek için bütün taraftarlarımızın Orduspor’a sahip çıkmalarını bekliyor ve herkesi bu önemli karşılaşmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor