Bu ızdıraba son verin

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligde artık opsiyonu olmayan haftalara girdiklerini belirterek oyuncularını uyardı. Milli takımlardan dönen futbolcuların da katılımıyla dün ilk kez tam kadro çalışma fırsatı bulan tecrübeli çalıştırıcı, pazar

Bu ızdıraba son verin

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligde artık opsiyonu olmayan haftalara girdiklerini belirterek oyuncularını uyardı. Milli takımlardan dönen futbolcuların da katılımıyla dün ilk kez tam kadro çalışma fırsatı bulan tecrübeli çalıştırıcı, pazar günkü Medical Park Antalyaspor maçına yönelik telkinlerde bulundu.

Puan cetvelindeki yerleri nedeniyle karşılaşmanın hayati önem taşıdığını vurgulayan Kafkas'ın yaptığı konuşmada, "Bizim için tek yol var; o da kazanmak. Hepiniz bu bilinç içinde sahaya çıkın. İyi futbolla 3 puanı alıp, sıkıntıyı bitirelim. Camiayı daha fazla üzmeye hakkımız yok" dediği öğrenildi. Kafkas, bordo-mavili taraftarlara da seslenerek, "Sahadaki oyuncuyu ateşleyecek tribünlere ihtiyacımız var. Tıpkı susayan insanın su içmesi gibi tribünden o destek eksik olmamalı. Gerisi sahada futbolcuların işi" diye konuştu.
 
MP ANTALYA'YI LİGDE 3.5 YILDIR YENEMİYOR 
 
 
MP ANTALYA'YI LİGDE 3.5 YILDIR YENEMİYOR 
 
Bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon iki maçta da devirdiği Medical Park Antalyaspor'a Süper Lig'de diş geçirmekte zorlanıyor. Kırmızı-beyazlıları en son 2009-10 sezonunun 6. haftasında Avni Aker'de 3-1 mağlup eden Fırtına, rakibiyle ligde oynadığı son 5 maçta 3 beraberlik, 2 yenilgi aldı. 2010-11 sezonundaki iki karşılaşma da 0-0 sona ererken, geçen sezon Avni Aker'deki mücadele 2-2 bitti.
 
Antalya'daki randevuyu ise Antalyaspor 2-1 kazandı. Bu sezon da ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan karşılaşmayı Medical Park Antalyaspor son dakikalarda attığı golle 2-1 galip kapattı. Trabzonspor, ligde sıkıntı yaşadığı Medical Park Antalyaspor'a kupada ise şans tanımadı. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final grubunda bu sezonki iki maçı Fırtına 3-2 ve 1-0'lık skorlarla kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor