"Bu işin üstesinden geleceğiz"

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, teknik direktörü Erhan Altın, kalan son dört maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, bu maçlardan toplayacakları 9-10 puan ile ligde kalabileceklerini söyledi. DÖRT MAÇIMIZ VAR Pazar günü iç sahada Karşıyaka il

"Bu işin üstesinden geleceğiz"

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, teknik direktörü Erhan Altın, kalan son dört maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, bu maçlardan toplayacakları 9-10 puan ile ligde kalabileceklerini söyledi.

 

DÖRT MAÇIMIZ VAR

 

Pazar günü iç sahada Karşıyaka ile karşılaşacak Giresunspor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Altın, Denizlispor mağlubiyetini unuttuklarını ifade ederek, hedef gösterdi.  Altın, yaptığı açıklamada, “Bazı kayıpları geniş çaplı olarak kazanç niteliğinde görmeliyiz. Futbol bu, futbolda her zaman böyle şeyler olabiliyor. Ama şu anda dört maçımız var" dedi.

 

MORALLER YERİNDE

 

Altın, "Dört maçtan çıkaracağımız 9-10 puan bizi ligde bırakacaktır. Ama öncelikle tabi hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız Karşıyaka’yla bir maçımız var. İlk olarak onu değerlendirelim. Çocuklarımın ve bizim moral ve motivasyon olarak toparlamış durumdayız. Karşıyaka maçını kazanıp bu yolda devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.



RAKİBİ ANALİZ ETTİ


Karşıyaka’nın hafta sonu ve daha önceki oynadığı maçlarını izlediğini belirten Altın, temkinli konuştu: "Geçen hafta Denizlispor maçından sonra Karşıyaka-İstanbul Güngören maçını izledim. Belki o bizim için ölçü değildir ama Karşıyaka hakikatken güçlü ve iyi oynayan bir ekiptir. Karşıyaka’nın Çaykur Rizespor, Elazığspor maçını da CD’den izledim. Çok iyi kontraya çıkan, çok iyi kaliteli futbolculara sahip. Ama ne olursa olsun biz bunun üstesinden geleceğiz”



‘SÜRECİ KAYIPSIZ ATLATMAK İSTİYORUZ’


“Bunun üstesinden geldikten sonra üç maçımız kalıyor” diyen Altın, sezon sonunda ligde kalacaklarını ifade etti. Altın, “Üç haftayı da kayıpsız atlatıp, bu ligde her zaman üstüne basa basa söylediğim gibi bu ligde kalıcıyız. Bu ligde devam edeceğiz. Moralimizi bozmuyoruz. Futbolun içerisinde böyle şeyler vardır. Kısa sürede bu durumu atlatıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.
 


"ÇOTANAKLAR DAVETİNİZ VAR"


"Bu hafta coşkulu taraftarlarımızı hafta sonu tribünlere bekliyoruz. Taraftarlarımızın stadyumu doldurmalarını ve takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Her zaman bu durumlarda camiaya, kulübün ihtiyacı vardır. Onları da inanıyorum bu istediğimizi geri çevirmeyecek ve bizi destekleyeceklerdir." diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor