Bu işi UEFA temizler!

F.Bahçe'nin 2010-11 şampiyonluğu tescilinin zamanında iptal edilmesi gerektiğini savunan Beyazlı şöyle devam etti: "Trabzonspor'un talebi reddedildi. Tahkim Kurulu'nun daha önce vermiş olduğu kararlar ve bu kararların anayasa güvencesi altında olması sebe

Bu işi UEFA temizler!
F.Bahçe'nin 2010-11 şampiyonluğu tescilinin zamanında iptal edilmesi gerektiğini savunan Beyazlı şöyle devam etti: "Trabzonspor'un talebi reddedildi. Tahkim Kurulu'nun daha önce vermiş olduğu kararlar ve bu kararların anayasa güvencesi altında olması sebepleri nedeniyle ret kararı çıktı. Ne oldu, şike yok mu yani? Teşvik yok mu? Mahkeme 'var' diyor. UEFA 'var' diyor. UEFA'nın Tahkim'i de CAS da 'var' diyor. Kimse kusura bakmasın ama bu işi UEFA temizler." 
 
2 yıl men kararı neden verildi? 
"Ben de içeride konuşma yaptım. Müsabaka talimatnamesinin açık olduğunu söyledim. Hukuk dışı ve mantıklı, vicdanlı bakıldığında Türkiye'deki kulübümüze 2 yıl Avrupa'ya gelme cezası verilmiştir. Bunu gerekçe gösteren bir başka kulübümüzün 26/4 maddesine dayanarak bu tescilin iptal edilmesini istemesi kadar normal bir şey olmadığını söyledim." 
 
Vicdanla örtüşmesi gerekiyor 
"Biz burada TFF'nin bağımsız olan kurumlarına saygı duyuyoruz ama Fenerbahçe'yi eleştirmeyeceğiz diye bir şey yok. Neticede UEFA'nın Disiplin Kurulu, Tahkim'i, CAS, Türkiye Cumhuriyeti'nin adli makamları bu durumu teyit ediyorlar. Kanunların da vicdanen örtüşmesi gerekiyor. Biz uyumun sağlanması gerektiğini söyledik. Arkadaşlarımız bizi dinledi ama oylama farklı sonuç çıkardı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor