Bu harekete 20 maç ceza gelebilir

KARŞIYAKA’nın 2-0 öne geçtikten sonra Göztepe’ye 3-2 yenildiği derbinin 81'inci dakikasında kırmızı kart görüp hakem Hüseyin Sabancı’ya saldıran Şehmus Özer’e 20 maç ceza gelebileceği bildirildi.Erdi Öner’in golünü iptal eden Sabancı’nın, kendisine küfür

Bu harekete 20 maç ceza gelebilir

KARŞIYAKA’nın 2-0 öne geçtikten sonra Göztepe’ye 3-2 yenildiği derbinin 81'inci dakikasında kırmızı kart görüp hakem Hüseyin Sabancı’ya saldıran Şehmus Özer’e 20 maç ceza gelebileceği bildirildi.

Erdi Öner’in golünü iptal eden Sabancı’nın, kendisine küfür ettiği gerekçesiyle oyundan attığı Karşıyakalı futbolcu, kırmızı karttan sonra adeta çıldırdı. Hakemin üzerine yürüyüp diziyle kasıklarına vuran, yakasından çekip boğazını sıkan Şehmus’u arkadaşları yatıştıramazken Sabancı, dördüncü hakem aracılığı ile polislerden yardım istemek zorunda kaldı. Hüseyin Sabancı’nın sahaya giren polisler tarafından güçlükle soyunma odasına götürülen Şehmus’tan ayrıca şikayetçi olduğu öğrenildi.

 
Kaleci Bülent Ataman’ın, Manisaspor’da oynadığı 2006-2007 sezonunda hakem Cüneyt Çakır’ın yanağına vurup boğazını sıktığı, ardından kokartını yırttığı olay nedeniyle 20 maç ceza aldığını hatırlatan otoriteler, Şehmus’a da benzer bir ceza gelebileceğini öne sürdü.
 
ŞEHMUS ÖZER: "KIRMIZI KARTI GÖRÜNCE DELİRDİM"
 
İZMİR derbisinde 81'nci dakikada gördüğü kırmızı kart sonrası Hakem Hüseyin Sabancı’ya saldıran Karşıyakalı futbolcu Şehmus Özer kendini kaybettiğini söyledi. 
 
"Hakem beni sahada alaycı bir şekilde, 'Hoşgeldin Şehmus' diyerek karşılayınca ard niyetini anladım” diyen Şehmus Özer, “Erdi’nin attığı nizami golde önce santrayı gösterdi, ardından golü iptal etti. Bütün takım gibi ben de karara itiraz ettim. 'Hocam çizgide adam var yan hakemine bak' deyince kırmızı kartını çıkardı. Asla küfür etmedim. Üst üste kararlarının ardından kontrolümü kaybettim Sahada neler yaptığımı hatırlamıyorum. Bana ceza gelecekse hakeme de gelmeli” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler