Bu hakem nerden çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Türkiye Süper Liginde sanki başka hakem kalmamış gibi bu sezon yönettiği iki maçta Trabzonspor’u katleden Fırat Aydınus’u Trabzonspor’un Karabük maçına atadı. Beşiktaş taraftarları tarafından ’’Beşiktaş’ın ço

Bu hakem nerden çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Türkiye Süper Liginde sanki başka hakem kalmamış gibi bu sezon yönettiği iki maçta Trabzonspor’u katleden Fırat Aydınus’u Trabzonspor’un Karabük maçına atadı. Beşiktaş taraftarları tarafından ’’Beşiktaş’ın çocuğu Aydınus’’ tezahüratları yapılan FİFA kokartlı hakem Aydınus bu sezon Trabzonspor’un yönettiği iki maçından bordo-mavililer sadece 1 puan çıkarabildi.

Bu sezonun ilk yarısında 21 Eylül 2011 tarihinde deplasmanda  oynanan Samsunspor maçında düdük çalan Aydınus bu maçta verdiği kararlarla teknik direktör Şenol Güneş  dahil tüm  herkesin tepkisini  almıştı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlanırken  hakem Aydınus Trabzonspor aleyhine verdiği kararlarla maçın sonucunu belirleyen isim olmuştu.

Aydınus bir kez daha 27 Kasım 2011 tarihinde Avni Aker’de oynanan Beşiktaş maçında sahne aldı.Bu karşılaşmada Trabzonspor’un bir golünü iptal eden Aydınus İbrahim Toroman’ın ceza sahası içerisinde topu eliyle düzeltmesine seyirci kalarak bariz penaltısını vermemişti.

Aydınus aynı maçta Mustafa Pektemek’in Trabzonspor’un ceza sahası içinde kendini yere atmasına tartışmalı bir şekilde penaltı çalarken Celutska’yıda haksız bir şekilde dışarı atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor