"Bu hafta liderliği devralabiliriz"

Trabzonspor, yarın akşam Bucaspor deplasmanında kazanıp, Fenerbahçe'den liderliği devralmanın planlarını yapıyor. Umut Bulut, bu hafta sonu zirveyi devralabileceklerini söyledi. Spor Toto Süper Ligi'nin bitimine üç hafta kala Trabzonspor'un şampiyonluk in

"Bu hafta liderliği devralabiliriz"

Trabzonspor, yarın akşam Bucaspor deplasmanında kazanıp, Fenerbahçe'den liderliği devralmanın planlarını yapıyor. Umut Bulut, bu hafta sonu zirveyi devralabileceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin bitimine üç hafta kala Trabzonspor'un şampiyonluk inancı oldukça fazla. Ligde averajla Fenerbahçe'nin altında ikincilikte bulunan bordo mavililer yarın deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçını kazanıp, rakibinin kaybını bekleyecek. Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, Bucaspor'u asla hafife almayacaklarını belirterek, "Rakibimiz bizle oynayacağı maçı kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Bu nedenle büyük bir ciddiyetle maça çıkıp, kendi oyun anlayışımızla mücadele edeceğiz. Sahada tek düşüncemiz kendi oynayacağımız maç olacak" diye konuştu.

UMUT: "YARIN HEYECAN DORUKTA OLACAK"

Trabzonspor'un kaptanı Umut Bulut ise, bu hafta sonu zirveyi devralabileceklerini belirterek, "Karabükspor ligin iyi futbol oynayan takımlarından birisi. Onların da Fenerbahçe'yi mağlup edecek gücü var. Taraftarlar yarın çok kritik maçlar izleyecek. Umarım bu hafta sonu liderliği devralırız ve lig sonuna kadar böyle devam ederiz. Taraftarlarımızın İstanbul'da yaptığı gibi Bucaspor deplasmanında da bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler