Bu haber Trabzonsporlulara !

Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom, 1 Nisan 2012 Pazar günü oynanacak Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşması öncesinde, Trabzonspor taraftarının sloganı haline gelen "Bize Her Yer Trabzon" konulu bir fotoğraf yarışması düzenliyor.  Trabzonspor S

Bu haber Trabzonsporlulara !

Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom, 1 Nisan 2012 Pazar günü oynanacak Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşması öncesinde, Trabzonspor taraftarının sloganı haline gelen "Bize Her Yer Trabzon" konulu bir fotoğraf yarışması düzenliyor. 

 

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman'ın seçeceği fotoğrafların sahiplerini maç bileti, imzalı forma ve futbol topu gibi sürpriz hediyeler bekliyor.

 

Türk Telekom'un, deplasman maçlarında takımına destek gösteren Trabzonspor taraftarları için düzenlediği

"Bize Her Yer Trabzon" fotoğraf yarışması 28 Mart Çarşamba günü başlıyor. 30 Mart Cuma akşamına kadar bizeheryertrabzon@trabzonspor.org.tradresine e-mail yolu ile gönderilecek fotoğraflar arasından Ünal Karaman'ın seçeceği ilk 3 fotoğrafın sahibi sürpriz ödüllere sahip olacak.

 

 

Yarışmanın birincisi Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşmasına iki adet bilet, ikincisi imzalı Trabzonspor forması kazanacak. Yarışmanın üçüncüsü ise Trabzonspor'lu futbolcuların imzaladığı bir futbol topununsahibi olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor