Bu futbola 1 puan da çok!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu oldu. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Napoli'ye sahasında 4-0 yenilerek büyük yara alan Trabzonspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa ile de son dakikada yediği goll

Bu futbola 1 puan da çok!
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu oldu.
 
Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Napoli'ye sahasında 4-0 yenilerek büyük yara alan Trabzonspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa ile de son dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldı.
 
Trabzonspor'un golü maçın 45+1. dakikasında Mehmet Ekici'nin frikik vuruşundan geldi. Kasımpaşa ise 90. dakikada Scarione ile 1 puanı kurtardı.
 
Bu sonuçla Trabzonspor puanını 34 yaptı. Bu beraberlik sonucunda galibiyet hasretini 6 haftaya çıkaran Kasımpaşa ise 25 puana yükseldi.
 
Ligin 22. haftasında Trabzonspor sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak. Kasımpaşa ise deplasmanda Gaziantepspor'la mücadele edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler