Bu fotoğraf hatıra kaldı

 Trabzonspor’da transferi yılan hikayesine dönen N’Doye’nin, futbolcu Trabzon’a beklenirken Lokomotif Moskova’ya gitmesi taraftarı adeta çılgına döndürdü. N’Doye transferini gerçekleştirmek üzere Danimarka’ya giden Başkan Şener ve yönetici Tuncay Bekiroğl

Bu fotoğraf hatıra kaldı

 

Trabzonspor’da transferi yılan hikayesine dönen N’Doye’nin, futbolcu Trabzon’a beklenirken Lokomotif Moskova’ya gitmesi taraftarı adeta çılgına döndürdü.

 

N’Doye transferini gerçekleştirmek üzere Danimarka’ya giden Başkan Şener ve yönetici Tuncay Bekiroğlu ilk görüşmeleri yaptıktan sonra Başkan Şener Danimarka’dan ayrılmış Transfer görüşmelerini Tuncay Bekiroğlu yapmıştı.

 

Zora girdi, bitti, bitiyor derken mutlu haber Kopenhag’dan gelmiş Tuncay Bekiroğlu N’doye ve Kopenhag kulübüyle 6.1 milyon Euro’ya anlaştığını duyurmuştu.

 

N’Doye’nn geçtiğimiz pazartesi günü Trabzon’a gelmesi beklenirken futbolcunun Lokomatif Moskova’ya transfer olduğu haberi ise gündeme bomba gibi düşmüştü.

 

Trabzonspor taraftarları Kamuoyunu uzunca bir süre meşgul eden, hatta ulusal basında Trabzonspor’un alay konusu olmasına da neden olan bu transferin olumsuzlukla sonuçlanmasını bir yönetim hatası olarak görüp tepkilerini dile getiriyorlar.

 

Trabzonspor taraftarları Gerek sosyal medya, gerekse taraftar siteleri ve haber sitelerindeki yorumlarda “Trabzonspor küçük düşürüldü, önemli olan N’Doye değil önemli olan Trabzonspor’un bitti dediği hatta Başkanımızın da futbolcu ile resim çektirdikten sonra bu transferin gerçekleşmemiş olması. Büyük takım böyle olmaz, büyüklük bu değil Trabzonspor küçük düşürülüyor. Büyük düşünmek; öncelikle mantalite farkı ister, güç ister, cesaret ister ve en önemlisi de kararlılık ister. Bizim kulübümüzün yetkililerinde bu saydıklarımın hiç birinin yüzde ellisi bile yok. El yordamıyla iş yapmayı meslek edinmiş görünüyorlar. Hiçbir işi pürüzsüz halledemiyorlar. Bir N'Doye transferinin bitiremeyen  yönetim seyirciye nasıl güven verebilir. “ şeklinde serzenişlerde bulunuyor.

 

Ayrıca Trabzonspor taraftarları Başkan Sadri Şener ve Lokomotif Moskova’ya transfer olan N’doye’nin birlikte çektirdikleri resminde bir Kopenhag hatırası olarak arşivlerde yerini aldığı vurgusunu da yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor