Bu fesihlerle 1 oyuncu alınırdı

Transfer döneminin son gününde 3 oyuncuya birden imza attıran toplamda 22’i ismi kadrosuna katan bordo mavililerin kasasından çıkan ortalama 20 milyon euroluk miktar (yaklaşık 58 milyon lira) dikkat çekiyor.Aldıkları kadar gönderdiği isimlerle gündemi uzu

Bu fesihlerle 1 oyuncu alınırdı

Transfer döneminin son gününde 3 oyuncuya birden imza attıran toplamda 22’i ismi kadrosuna katan bordo mavililerin kasasından çıkan ortalama 20 milyon euroluk miktar (yaklaşık 58 milyon lira) dikkat çekiyor.

Aldıkları kadar gönderdiği isimlerle gündemi uzun süre meşgul eden Karadeniz ekibinin fesih bedelleri için ödediği ücret neredeyse kalburüstü bir oyuncunun ücretine denk geliyor.

Vahid Halilhodzic’in takımda görmek istemediği isimlerle yollarını sorunsuz bir şekilde ayırmak isteyen yönetim, futbolcuların sürekli işi yokuşa sürmesiyle sıkıntıya girmişti. Fakat, kulüp profesyonelleri devreye tazminat maddesini koyarak, gözden düşenlerin Trabzonspor’la bağları koparıldı.

EN BÜYÜK SORUN COLMAN'DI!

Bordo-mavili kurmaylar, mukavelesini feshetmek için en çok zaman harcadığı isim Gustavo Colman oldu. Kadro dışı kalan Arjantinli futbolcu, 1 yıllık alacağını peşin isteyince ortalık karışmış, devreye başkan girmişti. Fakat 29 yaşındaki futbolcu 700 bin Euro verilerek takımdan gönderildi. Fransız yıldız Florent Malouda ise 750 bin Euro ile en çok ücret alan oyuncu olarak listenin ilk sırasına yerleşti.

Trabzonspor Colman, Bamba, Batuhan Karadeniz, Turgut, Malouda, Janko ve Celustka için toplam 2.8 milyon Euro (yaklaşık 8 milyon lira) ödeyerek bu kulvarda da zirveye oturdu.

Sözleşmesi feshedilenler

1-015.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler