Bu da Rizeli Olimpiyatı!

Erzurum'da devam eden 25. Dünya Üniversiteler Arası Kış Olimpiyatları vatandaşların akınına uğrarken, Rize'den gelen bir gurup genç, kış oyunlarının düzenlendiği spor salonunun önünde beklerken, kemençe eşliğinde horon oynadı. 25. Dünya Üniversiteler Aras

Bu da Rizeli Olimpiyatı!

Erzurum'da devam eden 25. Dünya Üniversiteler Arası Kış Olimpiyatları vatandaşların akınına uğrarken, Rize'den gelen bir gurup genç, kış oyunlarının düzenlendiği spor salonunun önünde beklerken, kemençe eşliğinde horon oynadı.

25. Dünya Üniversiteler Arası Kış Olimpiyatları'nı izlemek için Erzurum, Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşların akınına uğradı. Müsabakaların düzenlendiği salonların önünde uzun süre içeri girmek için bekleyen vatandaşlar arasında Karadenizliler de vardı. Rize'den geldikleri öğrenilen ve Türkiye-Japonya Buz Hokeyi Müsabakası'nın başlama saatini bekleyen bir gurup genç, fırsattan istifade ederek salon önünde yanlarında getirdikleri kemençe eşliğinde horon oynadılar. Yerli ve çoğunluğu yabancı turistlerin şaşkın bakışları arasında horon oynayan Karadenizli gençlerin Erzurum'un -10 derece soğuğunda ısınmaya çalışması, ilgi odağı oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor