Bu çakı da nereden çıktı ?

Geçtiğimiz Pazar günü Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor ile Fenerbahçe maçında sahaya ikinci çakının atıldığı ve maçın gözlemci - temsilci Candemir Özdemir’in sırtına isabet ettiği iddia edildi Rapora göre, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in elinde görün

Bu çakı da nereden çıktı ?

Geçtiğimiz Pazar günü Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor ile Fenerbahçe maçında sahaya ikinci çakının atıldığı ve maçın gözlemci - temsilci Candemir Özdemir’in sırtına isabet ettiği iddia edildi

 

Rapora göre, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in elinde görünen çakı dışında, sarı lacivertli takımın yedek kulübesine doğru ağzı açık vaziyette bir çakı daha atıldı.22 cm uzunluğunda olduğu belirtilen bu çakı, o sırada kulübenin yanında bulunan TFF'nin 3. numaralı gözlemcisi Candemir Özdemir'in sırtına isabet ettiği iddia edildi.

 

Tıbbi müdahaleye gerek duymayan Özdemir'in durumu maçın gözlemecilerine ilettiği ve durumun raporda yer aldığı kaydedildi.

 

Ayrıca raporda 3 meşale, 67 su bardağı, 82 çakmak, 3 torpil, 53 bayrak sopası, 300 adet Aziz Yıldırım'ın fotoğrafının olduğu sahte 100 dolar, 1800 atlet, 20 adet UFO, 2 ayakkabı, 2 simit ve bozuk para, sahaya atılan maddeler olarak gösterildi.

 

Bu raporun Trabzonspor'a en az 3 maç ceza getirmesi bekleniyor. Bu arada ilginç bir gelişme yaşandı.

 

Fenerbahçe kalecisi Volkan tarafından saha komiserine teslim edilen çakının ortadan kaybolduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor