Bu Bir PFDK Skandalıdır

Trabzonspor başkanı Sadri Şener yine PFDK’ya sevk edildi. Ancak sevk skandallarla doluTrabzonspor başkanı Sadri Şener dün yaptığı açıklamalar daha bitmeden TFF tarafından yine Profesyonel Disiplin Kuruluna sevk edildi.  Trabzonspor yöneticileri ve Trabzon

Bu Bir PFDK Skandalıdır

Trabzonspor başkanı Sadri Şener yine PFDK’ya sevk edildi. Ancak sevk skandallarla dolu

Trabzonspor başkanı Sadri Şener dün yaptığı açıklamalar daha bitmeden TFF tarafından yine Profesyonel Disiplin Kuruluna sevk edildi.  Trabzonspor yöneticileri ve Trabzonspor’a ceza vermek için kurulmuş bir kurum haline gelen PFDK Trabzonspor kulübüne gönderdiği sevk yazısı skandallarla dolu…

Gelişigüzel ve birinin acele ile kısa sürede hazırlattığı apaçık ortada olan başkan Sadri Şener’in TFF tarafından PFDK’ya sevk edildiğini bildiren ve savunmasının istendiği ciddiyetten uzak resmi yazıdaki skandalları habr61 imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu dün haber61.net’ te yayınlanan “Yalnız Adam Sadri Şener” adlı köşe yazısında ortaya koydu.

İşte PFDK’nın yeni skandallara imza attığı o bölüm;

Önce mecliste şike yasasının değiştirilmesi, sonra da Futbol Federasyonu’nun Genel Kurulu toplaması tesadüf değildir.

Ülkeyi yönetenler, bir yerlerden düğmeye basmış ve Fenerbahçe’yi kurtarmak adına, Ülke Futbolunu katletmeyi göze almışlardır.

Yaşayıp göreceğiz.

Kaldı ki Futbol Federasyonu Sadri Şener’in PDFK’ya sevki ile ilgili Trabzonspor kulübüne gönderdiği yazıda ne kadar ciddiyetsiz olduğunu bir kez daha ispatlamıştır.

Sadri Şener’i PFDK’ya sevk etmek için öyle heyecanlanmış ve acele etmiş ki. Bu aceleciliği sevk yazısının altında ki “ 83 ve 87. Maddeleri gereğince sevk olunan kulüp ve/veya kişiler hakkında sevk nedeniyle ilgili olarak gerekli yargılamanın yapılması için yukarıda gösterilen müsabakaya ait bir adet dosya ilişikte gönderilmiştir." Açıklamalarından anlamak mümkün.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor