Bu adam ne saçmalıyor?

Fanatik Fenerbahçeli Ömer Çavuşoğlu, bu akşam oynanacak maçta Trabzonspor'un rakibi Lille'yi tutacak..Habertürk TV canlı yayınına katılan koyu Fenerbahçeli Ömer Çavuşoğlu, bordo mavili renklere gönül verenleri kızdıracak açıklamalarda bulundu.Bu akşam Fra

Bu adam ne saçmalıyor?

Fanatik Fenerbahçeli Ömer Çavuşoğlu, bu akşam oynanacak maçta Trabzonspor'un rakibi Lille'yi tutacak..

Habertürk TV canlı yayınına katılan koyu Fenerbahçeli Ömer Çavuşoğlu, bordo mavili renklere gönül verenleri kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Bu akşam Fransız Lille ve Trabzon arasındaki Şampiyonlar Ligi grup maçıyla ilgili konuşan Çavuşoğlu Lille'yi tutacağını söyledi.

İŞTE O SÖZLERİ SÖYLEDİĞİ VİDEO TIKLAYIN!!!

NEDEN TRABZON'U DESTEKLEMİYORMUŞ!
Fenerbahçe'nin yerine şampiyonlar ligine girmeyi kabul eden Trabzonspor'a tepki gösteren Çavuşoğlu, Fransa örneğini verdi:

"Kesin olaraktan Trabzon'u desteklemiyorum. Lille'i destekliyorum. Her zaman öyleydim ama Trabzon'a çok sıcak bakardım. Fransız takımı olan PSG'nin Marsilya'nın şampiyonlar ligine alınmaması sonrası PSG gitmedi. Niye? 'Sen benim Fransız liginde şampiyon olmuş takımı herhangi bir sebeple alma hakkın yok' dediler. Ben bunu beklerdim Trabzon'dan. Onu yapmadıktan sonra sen benim gönlümdeki Trabzon değilsin"

Bu akşam Fransız Lille ve Trabzon arasındaki Şampiyonlar Ligi grup maçıyla ilgili konuşan Çavuşoğlu Lille'yi tutacağını söyledi. Bu sözler program spikeri Didem Aslanı da şaşırttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler