Bu açıklama ancak FB'liye yakışır!

"Sivasspor-Fenerbahçe maçı psikolojik açıdan çok zor bir karşılaşmaydı. Çünkü rakibimiz ile son haftaya aynı puanda girmek, son haftalarda iyi bir performans sergileyen rakip ile oynamak ve iki kere son haftada hediye ettiğimiz şampiyonlukları aşmak kolay

Bu açıklama ancak FB'liye yakışır!

"Sivasspor-Fenerbahçe maçı psikolojik açıdan çok zor bir karşılaşmaydı. Çünkü rakibimiz ile son haftaya aynı puanda girmek, son haftalarda iyi bir performans sergileyen rakip ile oynamak ve iki kere son haftada hediye ettiğimiz şampiyonlukları aşmak kolay değildi. 3 skorlu bir mücadeleydi ama kazanıp kupayı alacağımıza çok inanmıştık ve inandığımızı gösterdik. Son ana kadar kıran kırana geçen bir maç oldu düdük çaldığından ellerimi açıp şükrettim ve birbirimize sarıldık"

"TFF İLE ARAMIZDA BİR PROBLEM YOK"

"Türkiye Futbol Federasyonu ile bir problemimiz yok. Zaten içeride zamanında birlikte çalıştığım arkadaşlarım var onları çok iyi tanıyorum asla ayrımcılığa yer vermezler. Türk futbolunda bazı şeylerin aşılıp devamlı aksi haberlerden vazgeçilmesi lazım. Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener Federasyon başkanı Mahmut Özgener ve Yönetici Levent Kızıl ile yemek yemesi yada Emre Belözoğlu'nun takım arkadaşlarının yanı sıra Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonsporlu arkadaşlarının içerisinde bulunduğu bir grup ile eğlenmesi son derece doğal durumlar. Yani kişiler rahat olduktan ve hesabını verebilecek durumda olduktan sonra bu tip görüşmeler abartılmamalı"

"AĞIZ DALAŞI İÇİNDE OLMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Bizim Fenerbahçe kulübü olarak Federasyon ve diğer kulüpler ile ağız dalaşı içerisinde olduğumuz yazılıp çizildi. Ancak şunu çok net söyleyebilirim ki koca sezonda 3 kez açıklama yapıldı. Birincisini Sayın Aykut Kocaman, İkincisini Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım Üçüncüsünü de ben yaptım ve hiçbir açıklamada art niyet yoktu tekrar çıkarılsın dinlensin yada okunsun bunu görecekler. Ben bunların ağız dalaşı niteliğinde olduğuna inanmıyorum.

"FEDERASYON KURULLARINDA ETKİLİYMİŞİZ?"

"Biz son maçta 2 kez şampiyonluk teptik, Kupa finalinde hakem hatası ile kazanamadık ama Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş diyor ki; 'kupa finaline çıkamadık çünkü Beşiktaş'a hakem hataları ile kaybettik' o zaman bizde çıkalım devamlı konuşalım. Federasyonun disiplin kurulu bizim disiplin kurulumuzmuş ama en çok ceza Başkanımız Aziz Yıldırım'a verilmiş, cezalar ödenmiş, Tahkimde en çok kaybeden biziz o zaman nasıl kurullarda etkiliyiz onu anlamıyorum? Aksi bir durum olsa gizlenir, örtbas edilir bu tip spekülasyonlar yanlış. Önder Turacı, Mehmet Aurelio'nun opsiyonlu sözleşmelerinde zara uğramalarımız, Bilica’nın tv görüntülerinden cezalandırılması Deniz Barış ile ilgili uyuşmazlık çözüm kurulunda yaşadıklarımız bunların hepsi tekrar incelenir ise o anlara kadar 1000 kere yaşandığı ama ilk kez bize uygulandığı çok net görülür.

"SUÇLAMALARI KARIŞTIRMAMAK LAZIM"

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası verildi ardından 21 gün'e indirildi. Bu konuda Tahkim’i suçladılar ama tekerrürden artacağı için ana sorumlunun Disiplin Kurulu olduğunu bilmeden suçladılar. Yanlış Tahkim de değildi Disiplin Kurulu'ndaydı. Bosman, Webster kararları emsaldir. Futbol böyle yönetiliyor bu anlamda böyle Başkan cezaları verilmiş mi? bir bakmak lazım. Geçtiğimiz dönem Diyarbakırspor Başkanının Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'na neler söylediği ve ne kadar ceza verildiği ortada. Anormal olan emsal kararların dışına çıkılmasıdır fazla söze gerek yok.

"SADRİ ŞENER'DEN ÖZÜR DİLEMEM"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Sadri Şener Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile konuşmadığını bana da yaptığım açıklamalardan dolayı kırgın olduğunu ve özür beklediğini söyledi. Ben kendi adıma bir açıklama yapmadım Fenerbahçe Kulübü adına bir Asbaşkan olarak basın büromuzun hazırladığı metni paylaştım. Ama benin ifadelerim gibi algılandı sonuçta Fenerbahçe Kulübü adına okuduğum metin sonrası benim özür dilemem gibi bir durumum yoktur. Ben özür dilersem koskoca Fenerbahçe Kulübü adına özür dilemiş olurum böylede bir durum olamaz. Benden büyüktür saygım var kişisel bir durum varsa oturup konuşabiliriz ancak özür dilemem gibi bir durum mevzubahis olamaz.

"RAKİP TAKIMLAR BAŞARILI OLANI SEVMEZ"

Rakip takım taraftarlarının bizi sevmesini ne kadar düşünebiliriz ki? Sayın Ali Koç'un dediği gibi 5'i bir yerde yapmak istiyoruz. Her dalda finalde olmak kupaları kaldırmak rakiplerimizi mutlu etmiyordur. Rekabetin olduğu yerde başarı gelir bizde bu rekabetin içerisinde yer alarak Dünya Kulübü olma yolunda ilerliyoruz. Tabi durum böyle olunca sevilmek mümkün değil. Hedeften uzak olursan sevilirsin sempatik görünürsün ama finallere adını yazdırırsan sevilmezsin. Bu sezon için son hedef Basketbol erkekler liginde kupayı kaldırmak olacak. Galatasaray ile fair play çerçevesi içerisinde karşılaşmalar oynayıp kupaya uzanmak istiyoruz.

"SEMİH YUVADA KALACAK"

Golcü oyuncumuz Semih Şentürk'ün menajerine mevcut sözleşmesinin üzerinde bir teklif sunduk. Şu anda kendisi Milli takım kampında dönünce masaya oturacağız. Ben Semih ile anlaşacağımızı düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor