Brozek'lerden haber yok!

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in alternatifli kadro oluşturma hedefinin bir parçasıydı Brozek kardeşler ama...Geldikleri günden bu yana pek solukları çıkmayan Pawel ve Piotr kardeşlerin ortaya koyduğu performans da Güneş'i pek de memnun edecek türden olamadı

Brozek'lerden haber yok!

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in alternatifli kadro oluşturma hedefinin bir parçasıydı Brozek kardeşler ama...

Geldikleri günden bu yana pek solukları çıkmayan Pawel ve Piotr kardeşlerin ortaya koyduğu performans da Güneş'i pek de memnun edecek türden olamadı.

2011-2012 sezonunu Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayarak açan Trabzonspor, şu ana kadar Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupaları'nda toplam 30 maça çıkarak Türkiye profesyonel liglerinin en fazla maç yapan takımı oldu. Avrupa Kupaları'nı hesaba katarak sezonu geniş bir kadroyla açan bordo mavili ekipte, aşırı yoğun maç programına rağmen bir çok oyuncu çok az forma şansı buldu.

Bu isimlerden en çok dikkat çekenleri ise ülkeleri Polonya'da takım aradıkları öne sürülen Brozek kardeşler oldu. Şota ve Arçil Arveladze'den sonra bordo mavili ekibin kapısından giren ikinci ikizler olan Brozekler, geride kalan 1 yılda bir türlü teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne giremedi.

UMUT VE JAJA GİTTİ AMA...
Teofilo Gutierrez'in boşluğunu doldurmak üzere yaklaşık 2 milyon avroya Trabzonspor'a gelen Pawel, ilk sezonunda 1'i kupada olmak üzere 13 maçta sadece 6 kez ilk 11'de görev yapıp 2 gol ve 3 asist ile oynadıktan sonra bu yıl da ilk 11'in parçası olamadı.

Umut ve Jaja'nın gidişine rağmen formayı alamayan 28 yaşındaki golcü, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde ve grup aşamasında 2'şer, Süper Lig'de ise 7 maça çıktı. Bu maçların sadece 4'üne ilk 11'de çıkan Pawel, 700 dakika sahada kalırken tek golünü ligde Ankaragücü'ne attı. Paulo Henrique'nin sakatlıktan dönmesi ile tamamen gözden düşen Brozek, lig ve kupada oynanan son 7 maçta ise sadece 18. haftadaki Manisaspor maçının son 18 dakikasında şans buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor