Brozekler ülkesine gitti!

Trabzonspor’un yeni transferleri İkiz Brozek kardeşler ailelerini almak üzere ülkelerine gitti. Trabzonspor’a transfer olan Brozekler artık Trabzon’da yaşayacakları için ülkelerine ailelerini ve eşyalarını almaya gittiler. Brozek kardeşlerin kısa sürede g

Brozekler ülkesine gitti!

Trabzonspor’un yeni transferleri İkiz Brozek kardeşler ailelerini almak üzere ülkelerine gitti. Trabzonspor’a transfer olan Brozekler artık Trabzon’da yaşayacakları için ülkelerine ailelerini ve eşyalarını almaya gittiler. Brozek kardeşlerin kısa sürede gelecekleri ve çalışmalara dahil olacakları öğrenildi.

Brozeklerle ilgili açıklama yapan Bordo- Mavili ekibin teknik Direktörü Şenol Güneş, Brozek kardeşler yeni transfer oldukları için maça hazır değillerdi. Ailelerini ve eşyalarını almak üzere ikizleri ülkesine gönderdik. Brozeklerle kısa bir çalışma süremiz oldu. Daha uzun çalışıp önümüzdeki maçlara yetiştirmeye çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor