Brozek'i soyanlar yakalandı

Trabzonspor'un Polonyalı savunma oyuncusu Piotr Brozek'in evini soyan hırsızlar bugün yakalanarak gözaltına alındı. Heber61.net'in edindiği bilgiye göre bir süre önce Piotr Brozek'in Kaşüstü'de kaldığı lüks daireye girerek çok sayıda elektronik eşya ile y

Brozek'i soyanlar yakalandı

Trabzonspor'un Polonyalı savunma oyuncusu Piotr Brozek'in evini soyan hırsızlar bugün yakalanarak gözaltına alındı.

 

Heber61.net'in edindiği bilgiye göre bir süre önce Piotr Brozek'in Kaşüstü'de kaldığı lüks daireye girerek çok sayıda elektronik eşya ile yüksek miktarda Euro ve Dolar çalan ve ardından kaçmayı başaran M.D. ve M.K. dün de Yomra ilçesinde bir eve girerek 10 bin TL değerindeki zihnet eşyası çaldı.

 

Hırsızlar bugün Kunduracılar caddesinde bir kuyumcuya giderek ziynet eşyalarını ve 5 bin TL değerinde olduğu öğrenilen yüzüğü satarken yakalandılar.

 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Güven Timleri tarafından kıskıvrak gözaltına alınan şahıslar Yomra Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler