Brozek kardeşlerin ilginç transferi

 Wisla Krakow ile forvet olan Pawel için yapılan pazarlık sırasında Trabzonlu yöneticilerin yanına gelen sol bek Piotr, “Kardeşimden ayrılamam beni de alın” deyince görüşmelerin yönü değişti! Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda golcü arama

Brozek kardeşlerin ilginç transferi

 Wisla Krakow ile forvet olan Pawel için yapılan pazarlık sırasında Trabzonlu yöneticilerin yanına gelen sol bek Piotr, “Kardeşimden ayrılamam beni de alın” deyince görüşmelerin yönü değişti!

 Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda golcü aramaya başlayan Bordo-Mavili yöneticiler sezon başında da uzun bir araştırmanın ardından istedikleri Pawel Brozek için Wisla Krakow takımını kapısını çaldı. Yapılan pazarlıklar sırasında Pawel ile aynı takımda oynayan ve sol bek olan ikizi Piotr masaya gelip Trabzonsporlu yöneticilere, “Kardeşimden ayrılamamam beni de alın” dedi. Araya giren Pawel de, “İkizim olmadan bir yere gitmem” deyince görüşmelerin yönü değişti.

 Bu görüşme üzerine eli kolu bağlanan 2 kulübün yöneticileri 2 futbolcunun aynı anda transferi için görüşme yapmaya başladılar ve 2 futbolcu da alındı. Trabzon benzer bir olayı bundan 13 yıl önce Şota ve Arçil’in transferi sırasında da yaşamıştı. O dönemde de başkan olan Sadri Şener Şota’yı almak isteyince benzer bir tepkiyle karşılaşmıştı. Bunun üzerine uzmanlara danışan Şener, “Tek yumurta ikizler ayrıldıklarında büyük sorunlar yaşayabilir. Şota’yı tek başına alırsanız strese girebilir ve verimli olamayabilir” denilmesi üzerine Arçil’i de almak zorunda kalmıştı.

Haber: H.Ayyıldız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor