Brozek kardeşler Dördüncü oldu

Medyada yer alan ara transfer haberlerine ilişkin bir araştırmaya göre, en çok habere konu olan oyuncu sıralamasında, Trabzonspor'un yeni transferleri Pawel ve Piotr Brozek kardeşler dördüncü sırada yer aldı.Araştırmada  Hugo Almeida, bin 274 haberle ilk

Brozek kardeşler Dördüncü oldu

Medyada yer alan ara transfer haberlerine ilişkin bir araştırmaya göre, en çok habere konu olan oyuncu sıralamasında, Trabzonspor'un yeni transferleri Pawel ve Piotr Brozek kardeşler dördüncü sırada yer aldı.

Araştırmada  Hugo Almeida, bin 274 haberle ilk sırada yer aldı. Almeida'yı, bin 210 haberle siyah-beyazlıların bir diğer yeni transferi Simao Sabrosa izledi. Galatasaray'ın yeni transferi Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Culio, 764 haberle üçüncü sırada yer aldı. Trabzonspor'un yeni transferleri Pawel ve Piotr Brozek kardeşler 702, Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes 695 haberle spor sayfalarında yer aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor