Brezilyanın kapısından döndük

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda yer alan A Milli Takımımız, ikinci olup play-off'a gidelmek adına son maçında Hollanda ile karşılaştı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Hollanda'ya 2-0 mağlup olan A Milli Takımımız grubu dördüncü tamamladı ve Türkiye'yi d

Brezilyanın kapısından döndük
2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda yer alan A Milli Takımımız, ikinci olup play-off'a gidelmek adına son maçında Hollanda ile karşılaştı.
 
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Hollanda'ya 2-0 mağlup olan A Milli Takımımız grubu dördüncü tamamladı ve Türkiye'yi derinden üzdü.
 
Hollanda'ya galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Arjen Robben ve 47. dakikada Galatasaraylı Wesley Sneijder kaydetti.
 
Maça galibiyet için çıkan A Milli Takımımız, erken yediği golün ardından ilk yarıda birçok pozisyon üretmesine rağmen beraberliği yakalayamadı. İkinci yarının hemen başında Sneijder'i durduramayan Ay-Yıldızlılarımız, iki farklı geriye düşmesinin ardından oyuna konsantre olmakta zorlandı. Geliştirdiğimiz ataklarda Hollanda savunmasını açamayan A Milli Takımımız, Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'na gitme şansını kaybetti.
 
Bu sonucun ardından A Milli Takımımız, D Grubu'nu 16 puanla 4. sırada tamamladı. Lider Hollanda ise 28 puanla Dünya Kupası biletini aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler