Brezilyalı Atanzinho

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, sahada kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirterek, sezon sonunda taraftara şampiyonluğu hediye edebilmek için son ana kadar mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi.Spor Toto Süper Ligi'

Brezilyalı Atanzinho

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, sahada kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirterek, sezon sonunda taraftara şampiyonluğu hediye edebilmek için son ana kadar mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 26. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da, Brezilyalı oyuncu Alanzinho son dakikada attığı golle şampiyonluk yolunda mücadele veren bordo-mavili takıma hayat verdi. Bu sezon takımı adına 3 gol atan Brezilyalı oyuncunun attığı goller ise dikkat çekici. Ligin ilk yarısında Kasımpaşa maçında 1. dakikada gol atan oyuncu takımı adına en erken golü atarken, ligin ikinci yarısında ise Manisaspor ve Gençlerbirliği maçlarında son dakikada attığı gollerle
takımın kurtarıcısı oldu.

Manisaspor ile Trabzonspor arasında oynanan müsabaka 1-1 devam ederken oyuna 62. dakikada giren Brezilyalı oyuncu, 86. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Attığı golle takımı şampiyonluk mücadelesinde tutan Alanzinho, bu kez de ligin 26. haftasında oynanan Gençlerbirliği maçında sahneye çıktı. Karşılaşma 1-1 devam ederken ikinci yarının hemen başında oyuna giren oyuncu 90. dakikada attığı golle Trabzonspor'un şampiyonluk yarışını son ana kadar bırakmayacağını herkese gösterdi.

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, bu sezon 22 maçta forma giydi. 10 maçta ilk 11'de sahaya çıkan oyuncu diğer maçlarda yedek beklerken, kulübede oturduğu dönemlerde bile umudunu hiç kesmedi. Takımı adına sürekli mücadele etmeyi ilk planda tuttu. Saha dışında takımın en sempatik ismi olan Brezilyalı, oynasa da-oynamasa da sürekli kendini hazır tuttu. Şenol Güneş'in ilk 11 tercihleri arasında olmamasına ve genellikle kulübede kalmasına rağmen asla moral bozukluğu yaşamadı. Manisaspor maçının ardından, Gençlerbirliği maçında da takımı adına nefis bir gole imza atarak Trabzonspor'u zafere taşıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler