Brezilya'dan Trabzonspor'a Ronaldinho iddiası!

Trabzonspor'un forvet arayışı bu kez Brezilya'da yankı buldu. Brezilya basını Ronaldinho'nun Trabzonspor'a teklif edildiğini öne sürdü.Superdeportes gazetesinin iddiasına göre sambacının menajeri Roberto Assis, Beşiktaş ve QPR'nin dışında Trabzonspor'un d

Brezilya'dan Trabzonspor'a Ronaldinho iddiası!

Trabzonspor'un forvet arayışı bu kez Brezilya'da yankı buldu. Brezilya basını Ronaldinho'nun Trabzonspor'a teklif edildiğini öne sürdü.

Superdeportes gazetesinin iddiasına göre sambacının menajeri Roberto Assis, Beşiktaş ve QPR'nin dışında Trabzonspor'un da kapısını çaldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, önüne gelen bu öneriyi teknik direktör Vahid Halilhodzic'e iletti ve "Ronaldinho'yu ister misin?" diye sordu. Ancak kurt hocanın, "Artık onun dönemi bitti. Disiplin sorunları var. Oynatacağım sisteme uymaz" diyerek ünlü yıldızı iddia edildi.

Bu iddianın gerçekliği Trabzonspor cephesinden ise doğrulanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler