Bravo sana Fatih

Haber61/spor servisiTrabzonspor kaptanı kaleci Onur’un sakatlanmasının ardından kalenin yeni sahibi Fatih dün akşam penaltı dışında neredeyse iş düşmedi.Fatih penaltı atışında gole izin vermezken dönen topta Oktay'ın ilk vuruşunda da gole engel oldu. Anca

Bravo sana Fatih

Haber61/spor servisi

Trabzonspor kaptanı kaleci Onur’un sakatlanmasının ardından kalenin yeni sahibi Fatih dün akşam penaltı dışında neredeyse iş düşmedi.

Fatih penaltı atışında gole izin vermezken dönen topta Oktay'ın ilk vuruşunda da gole engel oldu. Ancak Trabzonspor defansı dönen topa müdahale edecek yerde ofsayt diye el kaldırmayı tercih edince Oktay ikinci vuruşu yaparak topu ağlara gönderdi.

Pozisyonda Fatih'in kurtarışları ve çabası taraftardan büyük alkış aldı.

Ayrıca penaltı 68. dakikada meydana geldi. Bu dakikaya kadar Fatih'e hiç iş düşmedi. Bu  da kalecilerde müthiş dezavantaj demek. Hareketsiz kalan kaleciler için dakikalar sonra gelen paneltıyı kurtarmak çok zordur fakat Fatih bunu avantaja çevirdi ve başardı. Spor otoritelerinden tam not aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor