Bravo Fethiyesporlu yöneticilere

1461 Trabzon’un dün Fethiyespor ile oynadığı karşılaşmada Fethiyespor yönetimi ve taraftarından örnek davranış. Fethiyespor-1461 Trabzon karşılaşmasının öncesi maça giren Fenerli taraftarlar Trabzonspor kulübü ve başkanına yaptığı çirkin tezahurata tepki

Bravo Fethiyesporlu yöneticilere

1461 Trabzon’un dün Fethiyespor ile oynadığı karşılaşmada Fethiyespor yönetimi ve taraftarından örnek davranış. Fethiyespor-1461 Trabzon karşılaşmasının öncesi maça giren Fenerli taraftarlar Trabzonspor kulübü ve başkanına yaptığı çirkin tezahurata tepki gösterdi ve Fenerli taraftarları staddan çıkarttılar.

Maçın başlamasından önce tribünde bulunan az sayıda Fenerbahçe taraftarları Trabzonspor başkanına ve yönetimine küfür etmeye başlamasıyla Fethiyespor taraftarları sarı lacivertli taraftarlara büyük tepki gösterdi.Fethiyespor taraftarları ve Trabzonspor taraftarları tribünde Trabzonspor'a küfreden Fenerbahçelilere ortak tepki gösterirken, Fethiyespor yönetimi Fenerli taraftarın stad dışına çıkartılmasını sağladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor