"Boztepe sahası peşkeş çekilmesin!"

Trabzon'un amatör takımlarına hizmet eden Boztepe sahasının yıkımına tepki geldi. Ortahisar Belediye Meclisinin CHP ve MHP grup başkanları ve meclis üyeleri  Boztepe sahasını yerinde inceleyerek açıklama yaptılar. CHP  grubu adına konuşan Turgay Şahin  "B

"Boztepe sahası peşkeş çekilmesin!"
Trabzon'un amatör takımlarına hizmet eden Boztepe sahasının yıkımına tepki geldi.
 
Ortahisar Belediye Meclisinin CHP ve MHP grup başkanları ve meclis üyeleri  Boztepe sahasını yerinde inceleyerek açıklama yaptılar.
 
CHP  grubu adına konuşan Turgay Şahin  "Bir önceki  dönemde belediye meclisinde bu satışa karşı çıktım , mahallenin tek sosyal donatı alanı olan bu alanın ranta terk edilemez, imar planına göre spor alanlarının kamuya açık alanlardır" diyerek futbol sahasının yıkılmasından dolayı  Büyükşehir Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu eleştirdi.
 
MHP grubu adına Davut Çakıroğlu ise yaptığı açıklamada Türkiye'de toplumun değerlerinin yok edilmeye çalışıldığı, Çukurçayır, Boztepe , Necmiatispor gençlerine alternatif bir saha yapmadan  bu sahanın yıkılmayacağını  ve  gençlerin ve mahallede spor yapanların dışarı atılmalarının asla kabul edilmeyecek bir husus olduğunu  ve belediyenin en önemli görevinin gençliğe sahip çıkılması gerektiğini belirterek tepkisini dile getirdi.
 
Ortahisar Belediye Meclisinin diğer üyeleri Cahit Erdem, Atilla Çavdar ,İsmail İnan ve Mahmut Öksüz'de aynı duygular içerinde olduklarını ifade ederek , ekonomik geliri az olan insanlarımızın bulunduğu bu bölgede gençlerin spor sahalarının engellenmesi ve soyunma odalarının ellerinden alınması gençlerin  uyuşturucu bağımlısı ve bonzai kullanımına yol açacağını mahallelilerin yürüyüş yapmalarına  engel olunmasının sosyal belediyecilik anlayışı ile bağdaşmayacağını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler