Bozovic: Çok önemli bir maç

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi Play-off maçında karşı karşıya geleceği Rusya’nın Rostov takımının Teknik Direktörü Miodrag Bozovic karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenledi.Bozovic “Çok önemli bir maç. Yıllar sonra Rostov takımı UEFA liginde yer al

Bozovic: Çok önemli bir maç

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi Play-off maçında karşı karşıya geleceği Rusya’nın Rostov takımının Teknik Direktörü Miodrag Bozovic karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenledi.

bozovic1.jpgBozovic “Çok önemli bir maç. Yıllar sonra Rostov takımı UEFA liginde yer alacak. Buradan alacağımız puan veya puanlar ya da gollü beraberlikler bizim işimizi kolaylaştıracak. Trabzonspor takımını biz yakıdan takip ediyoruz. Aldığı kupalar müzesine götürdüğü tarihi başarılarını biliyoruz. Türkiye’de güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz. Türkiye’nin her tarafından taraftarları var. Biz kış mevsiminde kamp için  Antalya’ya geliyoruz. Aynı zamanda stat atmosferini de biliyoruz. Geçen yıl ki son 3 maçını izledik.  Ama yarın için bizde elimizden geleni yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler