Bozdağ: Kendimize çeki düzen vermeliyiz

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Turgutluspor yenilgisini değerlendirirken, "Bu oyunla deplasmanda maç kazanamayız" dedi."İLK YARIDA İYİ SONRA KÖTÜYDÜK"Turgutluspor karşısında 1-0 öne geçmelerine karşın devamını getiremediklerini ve sahadan 3-1

Bozdağ: Kendimize çeki düzen vermeliyiz

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Turgutluspor yenilgisini değerlendirirken, "Bu oyunla deplasmanda maç kazanamayız" dedi.

"İLK YARIDA İYİ SONRA KÖTÜYDÜK"

Turgutluspor karşısında 1-0 öne geçmelerine karşın devamını getiremediklerini ve sahadan 3-1 yenik ayrıldıklarını hatırlatan Başkan Mustafa Bozbağ, şöyle devam etti:

"Karşılaşmanın ilk yarısında güzel bir oyun sergiledik. Öne geçtik. Farkı artırmak için pozisyonlarımız vardı. Talihsizlikler Mehmet Ali'nin sakatlanmasıyla başladı, ikinci yarıda da devam etti. İlk yarıda çok iyi oynadık ancak ikinci yarıda gerçek gücümüzün çok uzağında kaldık. Şunu açıkça dile getirmek istiyorum ki bu oyunla biz deplasmanda maç kazanamayız. Acilen kendimize çeki düzen vermeliyiz."

"DEMİR'LE SORUNUMUZ YOK"

Teknik direktörleri Cengiz Demir'in görevden alınması gibi bir durumun söz konusu olmadığını da sözlerine ekleyen Başkan Bozbağ, bu konuda şunları söyledi:

"İç sahada 3 maçımızı kazanırken Cengiz Demir bu takımın başındaydı. Dolayısıyla hocayla alakalı bir sorunumuz yok. Bu noktadan neden iç sahadaki oyunumuzu deplasmanlara yansıtamıyoruz, bunun araştıracağız. Bu konuda teknik heyetimizden rapor alacağız. Şu an için yapacak başka bir şeyimiz yok."

Başkan Mustafa Bozbağ, birkaç gün içerisinde yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yaparak bazı kararlar alacaklarını da açıkladı, "İşin açıkçası takımın deplasmanda maç kazanamaması en çok bizi zor durumda bırakıyor. Ancak bir yerden başlayacağız ve bazı kararlar alacağız" diye konuştu.

BUGÜN İZİN YAPTILAR

Öte yandan Giresunspor, Fethiyespor maçının hazırlıklarına yarın yapılacak antrenmanla başlayacak. Turgutluspor karşılaşmasının ardından gece geç saatlerde şehre gelen yeşil beyazlılar bugünü izin yaptı. Giresunspor'da Fatih Şen ile sağ kanat oyuncusu Berkan'ın sakatlıkları devam ediyor.

Turgutluspor maçında sakatlanan Mehmet Ali'nin durumunun iyi olduğu bildirildi. Tecrübeli file bekçisinin birkaç gün tedavi göreceği ve çok büyük bir aksilik olmaması durumunda Fethiyespor müsabakasında takımdaki yerini alabileceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler