Bozbağ:OR-Gİ'nin geliri kulüplere bırakılmalı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Ordu-Giresun Havalimanı'nın bazı hizmet sektörü gelirlerinin Orduspor ve Giresunspor'a bırakılması noktasındaki öneriye destek verdiklerini söyledi.Bozbağ, basına yaptığ

Bozbağ:OR-Gİ'nin geliri kulüplere bırakılmalı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Ordu-Giresun Havalimanı'nın bazı hizmet sektörü gelirlerinin Orduspor ve Giresunspor'a bırakılması noktasındaki öneriye destek verdiklerini söyledi.

Bozbağ, basına yaptığı açıkamada, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu'nun, havalimanının bazı hizmet sektörlerinin gelirlerinin iki kulübe bırakılması yönünde öneride bulunduğunu hatırlattı.

Çakırmelikoğlu'nun önerisinin hem Orduspor hem de Giresunspor açısından büyük önem taşıdığını kaydeden Bozbağ, "Eğer havalimanından her iki kulübe de gelir sağlayıcı imkanlar sunulursa, bu durum Orduspor ve Giresunspor'un kurtuluşu anlamına gelir. Her iki kulüp de çok ciddi gelir imkanına kavuşarak daha üst liglerde ve daha iyi konumlarda bulunabilir" dedi.

Bozbağ, her iki ilde konunun gerçekleşmesi için kamuoyu oluşturulmasını isteyerek, şunları kaydetti:

"İki kulübün de ciddi kalıcı gelirlere ihtiyacı var. Taşıma suyla belli yere kadar gidilebiliyor. Ordu-Giresun Havalimanı her iki kulübün ciddi gelir sağlayabileceği önemli bir yer. Bu önemli fırsatı mutlaka değerlendirmeliyiz. Ordu ve Giresun'da ciddi kamuoyu oluşturulmalı. İki ilin halkı el ele vermeli ve kulüplerimizin geleceği için hayati önem taşıyan bu imkanı yaratma adına hareket edilmeli."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor