Bozbağ: "Sıkıntıları aşacak güçteyiz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, birlikten kuvvet doğduğunu ifade ederek, taraftarların sabırlı olmasını istedi. Son haftalarda alınan başarısız sonuçlarla morallerin bir hayli bozulduğu Giresunspor’da, K

Bozbağ: "Sıkıntıları aşacak güçteyiz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, birlikten kuvvet doğduğunu ifade ederek, taraftarların sabırlı olmasını istedi.

 Son haftalarda alınan başarısız sonuçlarla morallerin bir hayli bozulduğu Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, işbaşına getirilen Teknik Direktör Ergün Penbe ile önlerine yeni bir sayfa açtıklarını söyledi.

 “ÜMİDİMİ HİÇ YİTİRMEDİM”

Bozbağ, yaptığı açıklamada, “Yeni hoca, yeni bir umut ve yeni bir sayfa açtık. Hocamız geçtiğimiz haftadan itibaren takımla birlikte antrenmanlara çıkıyor. İnşallah geri kalan dört maçı iyi şekilde tamamlayıp devreye gireceğiz. Nerede eksiklik var, nereye müdahale etmeliyiz ona göre bir yol çizeceğiz. Taraflı tarafsız herkesin Giresunspor’a sahip çıkması gerekir. Ben ümidimi hiç yitirmedim. Mayıs ayına kadar Giresunspor’un da başındayım” Dedi.

 

“İYİ ŞEYLER OLACAK”

Cumartesi günü oynanacak Pendikspor maçına taraftarları davet eden Başkan Bozbağ, “Taraftarlarımız sabırlı olsun. Sancılı bir süreçten geçiyoruz. Takımın sıkıntılarını biliyoruz. Biz bu sıkıntıları aşabilecek güçteyiz. İyi şeyler olacağını ümit ediyorum. Taraftarlarımızın beklentilerini biliyoruz. Her şey yoluna girecektir. Sadece biraz sabır istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

 BAŞKANDAN YAKIN MARKAJ

Dün 13.30’da Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdüren Giresunspor’da Başkan Bozbağ, idmana teknik direktör Ergün Penbe ile birlikte geldi. Saha kenarından antrenmanı izleyen Bozbağ, kaleci antrenörü İsmail Güney ile de kısa bir görüşme yaptıktan sonra tesislerden ayrıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor