Böyle rekor görülmedi! Tam 121 gol

3'üncü lig 3'üncü grupta mücadele eden Mardinspor'un teknik direktörü 59 yaşındaki Murat Aslanyavrusu, 26 maçta 26 mağlubiyet alan takımına inancını hiç kaybetmedi. Geçen pazar günü Gümüşhanespor maçı öncesi, "Yenile yenile yenmeyi öğreneceğiz. İyi bir dü

Böyle rekor görülmedi! Tam 121 gol

3'üncü lig 3'üncü grupta mücadele eden Mardinspor'un teknik direktörü 59 yaşındaki Murat Aslanyavrusu, 26 maçta 26 mağlubiyet alan takımına inancını hiç kaybetmedi. Geçen pazar günü Gümüşhanespor maçı öncesi, "Yenile yenile yenmeyi öğreneceğiz. İyi bir düzeye geldik. En azından bir beraberlik bekliyorum" diyordu.
121 GOL YİYİP 2 ATTILAR

Ama Gümüşhanespor, rakibine acımadı ve Mardinspor'a bu sezonki en farklı mağlubiyeti 9-0'lık skorla tattırdı. 27 maçta toplam 121 gol yiyen, sadece 2 gol atan takımın santroforu, kalecisi ve teknik direktörü açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ı örnek alan takımın santroforu, 19 yaşındaki Mehmet İlter tek golünü Arsinspor'a atmış. İlter, 5 çocuklu bir ailenin çocuğu. Takımın ikinci golünü atan Şeyhmus Çamurdaş da orta saha oyuncusu. 18 yaşındaki kaleci Rıdvan Kaplan ise 16 çocuklu bir ailenin en küçüğü. Trabzonsporlu Onur Kıvrak ile Galatasaray'ın kalecisi Muslera'nın stillerini beğendiğini söylüyor. 121 golün 100'ünü kendisinin yediğini belirten Kaplan, son maçta ilk 5 golü yiyince yerini yedek kaleciye bırakmış. Kaplan "Hedefim kalan 7 maçta hiç gol yememek veya az gol yemek" diyor. 18 takımın yer aldığı grupta Altınordu 62 puanla birinci sırada yer alırken, Mardinspor ligin 9. haftasında Maltepespor deplasmanında maça çıkamayınca 3 puanı silinmiş.
 

"OYUNCULARIM MARDİNLİ EN YAŞLISI 24 YAŞINDA"

Tüm maçlarını kaybeden takım -3 puanla ligden düşmeyi de haftalar önce garantilemiş. Teknik Direktör Aslanyavrusu, "Gümüşhane maçına çok iyi hazırlandık. Takım 40'ıncı dakikaya kadar iyi oynuyor. Ondan sonra 2-3 dakika içinde çözülüyoruz. Oyuncularım Mardinli. En yaşlısı 24 yaşındaki Davut Kaya. Bu sezon sadece 4-5 futbolcuya bir sezonda para ödeyebildik. Toplamı 10 bin lirayı geçmez. Yönetimin çabası ile 1 milyon 600 bin lira olan borcu 700 bin liraya düşürdük" dedi.
"ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ"

Hoca umudunu yitirmemiş: "Sıkıntılara rağmen çocuklarla gurur duyuyorum. Belki dünya rekoru kıracağız. Belli bir ivme yakaladılar. Gümüşhanespor maçı ölçü değil. Son oynadığımız diğer maçlara bakınca en azından çok fark yemiyoruz artık. Her çöküşün bir çıkışı vardır. Yeni yapılanmaya gidiyoruz. Seneye Bölgesel Amatör Lig'de çok iyi bir takım yapıp tekrar 3. Lig'e çıkmaya çalışacağız. Taraftarlar ve yöneticilerinde desteği lazım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler