Böyle giderse en iyi transfer o olur!

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor yazarlarından İhsan Öksüz ile eski futbolcu yeni spor yorumcu Ogün Temizkanoğlu, Mehmet Ekici’nin oyununun Trabzonspor’u ateşlediğini ve çok iyi oynadığını yazdı.TAKIMI ATEŞLİYOR“Mehmet Ekici her geçen hafta maç eksiği o

Böyle giderse en iyi transfer o olur!

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor yazarlarından İhsan Öksüz ile eski futbolcu yeni spor yorumcu Ogün Temizkanoğlu, Mehmet Ekici’nin oyununun Trabzonspor’u ateşlediğini ve çok iyi oynadığını yazdı.

TAKIMI ATEŞLİYOR

“Mehmet Ekici her geçen hafta maç eksiği olmasına rağmen üstüne koyuyor. Bu gidişle alınan en iyi transfer olabilir. Ekici milli takımın da yine değişmez yıldızı olmaya aday… Aslında orta saha elemanı olmasına rağmen önce sağ bek sonra ise zorunluluktan dolayı sol bekte yer bulan Zeki Yavru da takımı ateşleyen oyuncuların başında geliyor" diye tespitini yazan İhsan Öksüz, “Yönetim ve Vahid’in düşünmesi gereken önemli bir konu da Trabzonspor adına maç boyunca en iyi iki oyuncunun Mehmet Ekici ile Zeki Yavru olmasıdır. Yine Salih Dursun’un oyuna girdikten sonra çok faydalı işler yaptığını belirtmek gerekir”

O BÖLGEDE O’NA MUHTAÇ

Trabzonspor eski oyuncusu ve spor yorumcusu Ögün Temizkanoğlu da, “Trabzonspor’da sahada en iyilerin başında Mehmet Ekici geliyor. Bu oyuncuya artık bu bölgede ısrarcı olunması gerektiği ortada. Özer yok, Soner istenilen düzeyde olmaması nedeniyle bu bölgede Ekici’ye muhtaç olduğu ortadadır” yorumunu yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler