Bourceanu'ya forma şansı doğdu

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ı düşündüren en önemli konu ise sakat futbolcuların durumu.Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Malouda, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Colman'ın durumu ise belirsizliğini korurken, b

Bourceanu'ya forma şansı doğdu

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ı düşündüren en önemli konu ise sakat futbolcuların durumu.

Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Malouda, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Colman'ın durumu ise belirsizliğini korurken, bu oyuncunun riske edilmeme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Yusuf Erdoğan'ın ise cezalı olması nedeniyle sıkıntı yaşayan Akçay'ın, sol kanatta Adrian'ı görevlendirmesi bekleniyor. Çaykur Rizespor maçında oyuna sonradan dahil olan ve istekli görüntüsüyle dikkat çeken Özer Hurmacı'nın, Akçay'ın gözüne girdiği ve Akhisar Belediyespor maçında sakat futbolcular nedeniyle ilk 11'de sahaya çıkma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Ayrıca yeni transfer Bourceanu'nun da, Akhisar Belediyespor maçında Colman'ın durumuna göre forma giyebileceği ifade edildi. Fiziksel olarak açığı bulunmayan Alexandru Bourceanu, yapılan taktik antrenmanda da Akçay tarafından as kadroda kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor