Bourceanu: Takıma alışıyorum

Bourceanu maç sonrası yaptığı açıklamada "gün geçtikçe takıma alışıyorum. Bazen iyi oluyorum bazen olmuyorum. Fenerbahçe maçından sonra kaybetmeden devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra bu galibiyetlere devam ederiz ve Avrupaya gideriz" dedi.Bourceanu kar

Bourceanu: Takıma alışıyorum

Bourceanu maç sonrası yaptığı açıklamada "gün geçtikçe takıma alışıyorum. Bazen iyi oluyorum bazen olmuyorum. Fenerbahçe maçından sonra kaybetmeden devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra bu galibiyetlere devam ederiz ve Avrupaya gideriz" dedi.

Bourceanu karşılaşmanın sonlarında ceza sahası dışından çektiği ve gol olup olmadığı tartışılan pozisyon için "Çok az buluştuğum bir pozisyon. Gol olmasını istiyordum. Kariyerimde de çok gol bulamadım. Burada da gol atmak isterdim ama olmadı. inşallah sonraki karşılaşmalarda olur." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor