Boully yine iş başında!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Trabzonspor’da kaleci antrenörü Mickael Boully’nin yaptırdığı çalışmalar şaşırtmaya devam ediyor.Boully, kalecilerin pozisyon gereği göremediği topları kurtara bilmeleri için hislerini kuvvetlendiren bir çal

Boully yine iş başında!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Trabzonspor’da kaleci antrenörü Mickael Boully’nin yaptırdığı çalışmalar şaşırtmaya devam ediyor.

Boully, kalecilerin pozisyon gereği göremediği topları kurtara bilmeleri için hislerini kuvvetlendiren bir çalışma yaptırdı. Kaleci Onur Recep Kıvrak ve Fatih Öztürk birbirlerinin arkasına geçip ellerine aldıkları iki topu öndeki arkadaşının önüne doğru attı ve topun geleceği yönü tahmin etmesini sağlamaya çalıştı. Çalışma sonunda başarılı sonuçlar elde eden iki oyuncu hocaları tarafından tebrik edildi.

1.20140731104357.jpg

 

esas.20140720123928.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler