Bosna'dan 3 gollü veda!

2014 Dünya Kupası F Grubu’nda Bosna Hersek ile İran karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Bosna Hersek 3-1 kazanarak turnuvaya 3 puanla veda etti.Arena Fonte Nova Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Ancak daha etkili olan taraf Bosna

Bosna'dan 3 gollü veda!

2014 Dünya Kupası F Grubu’nda Bosna Hersek ile İran karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Bosna Hersek 3-1 kazanarak turnuvaya 3 puanla veda etti.

Arena Fonte Nova Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Ancak daha etkili olan taraf Bosna Hersek’ti. 23. dakikada Edin Dzeko’nun ceza sahası yayının gerisinden vuruşunda top üst direğe çarparak filelerle buluştu ve Bosna Hersek ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Bosna Hersek ikinci yarıda da etkili bir oyun sergiledi. 59. dakikada Dzeko’nun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Pjanic’in plase vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin solundan ağlara gitti. (2-0) 82. dakikada sağ çaprazdan Javad Nekounam’ın ortasında ceza sahasında topla buluşan Reza Ghoochannejhad meşin yuvarlağı filelere yolladı. (2-1) 83. dakikada sağ kanatta topla buluşan Avdija Vrsajevic’in ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunda top yan direğe çarparak filelere gitti. (3-1). Bu sonucun ardından Bosna Hersek ve İran, Dünya Kupası’ndan elenen takımlar oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor