Bosingwa'ya ilginç suçlama!

Sezon başında Trabzonspor'a transfer olan ve oynadığı başarılı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Portekizli yıldız futbolcu Jose Bosingwa ile ilgili eski hocası ilginç ifadeler kullandı.Trabzonspor'a gelmeden önce Premier Leageue'de Qu

Bosingwa'ya ilginç suçlama!


Sezon başında Trabzonspor'a transfer olan ve oynadığı başarılı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Portekizli yıldız futbolcu Jose Bosingwa ile ilgili eski hocası ilginç ifadeler kullandı.

Trabzonspor'a gelmeden önce Premier Leageue'de Queens Park Rangers forması giyen ve İngilizlerin ünlü teknik adamı Harry Redknapp ile çalışan Bosingwa'ya hocası Daily Mail'deki köşesinden sert sözler kullandı. Hayatında birçok sorunlu futbolcu ile çalıştığını ancak Bosingwa'nın farklı bir problem olduğunu belirten Redknapp, "Daha 6 ay önce Chelsea ile Şampiyonlar Ligi kazanmış bir oyuncudan söz ediyoruz. Ancak takıma hiçbir şeyini vermiyordu. Fulham maçında oyundan aldım ve kenarda oturmayı reddetti. Onun bu tutumu iğrençti. Ona iki hafta maaş kesintisi cezası verdim. Fakat hayatımın en büyük şoklarından birisini ona verilen maaşı öğrenince yaşadım. Tamamen saçmalıktı." ifadelerini kulandı.

Geçen sezon QPR'a katılan ve 23 maça çıkan Portekizli sağ bek bu sezon başında ise Trabzonspor ile anlaşmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler