Bosingwa'da hüsran!

 Trabzonspor'un İstanbul'a getirdiği ancak yapılan ilk görüşmelerde anlaşmaya varılamayan Bosingwa İngiltere'ye geri döndü.Dün akşam saatlerinde İstanbul'a getiren bordo-mavili kulüp oyuncu ile yaptığı ilk görüşmelerde sonuç alamadı. Geçe geç saatlere kad

Bosingwa'da hüsran!

 Trabzonspor'un İstanbul'a getirdiği ancak yapılan ilk görüşmelerde anlaşmaya varılamayan Bosingwa İngiltere'ye geri döndü.

Dün akşam saatlerinde İstanbul'a getiren bordo-mavili kulüp oyuncu ile yaptığı ilk görüşmelerde sonuç alamadı. Geçe geç saatlere kadar süren pazarlıklar sonrası belli bir noktada buluşamayan taraftarlar bugün tekrar görüşmek için bir araya geldi.

Yapılan son görüşmenin ardından tarafları arasında ekonomik konularda anlaşma sağlanamadı. Bosingwa haftalık olarak 100 bin euro isterken bordo mavililer maç başı ve garantı para teklifi yaptı.

Bu teklife sıcak bakmayan yıldız oyuncu Trabzonspor'dan düşünmek için süre isteyerek İstanbul'dan ayrıldı.

Görüşmeleri Trabzonspor açısından olumsuzluğa iten noktanın Bosingwa'nın alacağını haftalık istemesi ve bu rakamın bordo mavili takıma yüksek gelmesi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor