Bosingwa Trabzonspor'dan ayrılacak mı?

Transfer dönemininin yaklaştığı bu günlerde Trabzonspor için transfer iddiaları havada uçuşuyor. Geleceği söylenen isimlerin yanı sıra takımdaki bazı futbolcuların da gideceği konuşulmaya başlandı.Son olarak basında Trabzonspor’un tecrübeli yıldızı Bosing

Bosingwa Trabzonspor'dan ayrılacak mı?

Transfer dönemininin yaklaştığı bu günlerde Trabzonspor için transfer iddiaları havada uçuşuyor. Geleceği söylenen isimlerin yanı sıra takımdaki bazı futbolcuların da gideceği konuşulmaya başlandı.

Son olarak basında Trabzonspor’un tecrübeli yıldızı Bosingwa’nın da takımdan ayrılacağı iddia edilirken  bu futbolcunun 8 günlük izin süresinde İngiltere’de bazı kulüplerle görüşme yaptığı yazıldı. Öte yandan Trabzonspor’dan kesin olarak ayrılmak istediği de iddia edildi.

Bu iddiaların üzerine Haber61.net spor servisinin kulüp yetkililerinden aldığı bilgiye göre Bosingwa hakkında basında çıkan tüm transfer haberlerinin asılsız olduğu öğrenildi. Portekizli yıldıza herhangi bir teklif olmadığı gibi kulübe de hiçbir resmi başvurunun yapılmadığı bildirilirken başarılı futbolcunun da Trabzonspor'da oynamaktan mutlu olduğu ve ayrılmayı düşünmediği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor