Bosingwa: Trabzonspor benden!

Bosingwa Akhisar maçının ardınadan açıklamalarda bulundu.Bosingwa, "Maçtan önce Akhisar'ın ne yapacağını biliyorduk. Agrasif bir takım, gol yollarına Gekas'la gidiyorlar. Biz bunu zaten biliyorduk. Konsantrasyon hatası oldu onlarda affetmedi. Maçı daha so

Bosingwa: Trabzonspor benden!

Bosingwa Akhisar maçının ardınadan açıklamalarda bulundu.

Bosingwa, "Maçtan önce Akhisar'ın ne yapacağını biliyorduk. Agrasif bir takım, gol yollarına Gekas'la gidiyorlar. Biz bunu zaten biliyorduk. Konsantrasyon hatası oldu onlarda affetmedi. Maçı daha sonra bir bire getirdik. Maçta ikinci yarıya geldiğimizde her iki takımda birbirini tarttı biz gole biraz daha yakındık ne yazıkki gol olmadı. Önümüzde önemli iki maç var reaksiyonumuzun üst seviyede olması ve kafamızın rahat olması gerek. Kulübümün benden memnun olması önemli. Milli takım için ise ben şuanda 33 kişilik davet edilebilirlik listesindeyim uygun görülürsem çağırılabilirim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler